Wie ben ik?

 

Mijn naam is Marjolein Meijman (1984), sinds 2009 gediplomeerd psychomotorisch therapeut.  Ik heb gekozen voor dit vak vanwege mijn interesse in menselijk gedrag: waarom doen mensen wat ze doen? Gedrag bestaat uit een aantal componenten die elkaar onderling beïnvloeden. Deze gedragscomponenten zijn wel te onderscheiden, maar nooit van elkaar te scheiden. Menselijk gedrag wordt beïnvloed door aanleg, voorgeschiedenis en de huidige leefomgeving. Dat maakt het zo’n fascinerend geheel.

 

Mijn expertise ligt voornamelijk bij de doelgroep (jong)volwassenen die vastlopen in het dagelijks leven door bepaalde problematiek. Zo heb ik cliënten behandeld die te maken hadden met problemen op het gebied van LVB, GGZ, forensische problematiek en verslaving. Daarnaast heb ik als psychomotorisch therapeut een aantal jaar bij Bartiméus gewerkt, waar ik jonge visueel beperkte kinderen begeleidde. Meer achtergrondinformatie over mijn werkervaring vind je hier.

 

Mijn missie is om samen met jou op zoek te gaan naar je ‘eigen ik’. Wat zijn nu écht jouw normen en waarden en hoe kun je die uitdragen? Dichtbij je ‘eigen ik’ blijven is belangrijk, maar door het snelle – en vaak digitale – leven en problemen waar je mee te maken krijgt, raak je jezelf soms kwijt. De invloed van buitenaf op jouw gedrag kan groot zijn, vooral als je niet zo sterk in je schoenen staat. Ik help je om voor jezelf op te komen en balans te vinden in de snelheid van het dagelijks leven.

 

Heb je vragen, of wil je een keer kennismaken? Hier vind je mijn contactgegevens.